Info

Länkar

 
 
 
 
Om du inte hittar svaret på dina frågor här är du välkommen att höra av dig via vårt kontaktformulär.

Funktionärer och förtroendevalda

Eftersom vi är en liten förening hjälps vi alla åt med att driva verksamheten. Några uppdrag är mer tydliga än andra, men alla medlemmar uppmanas att aktivt engagera sig i klubben.
Klubbens styrelse leder verksamheten.

Styrelsen 2021


Robert Strömgård - Ordförande
Tog mc-kort 2014. Har två motorcyklar: en Bandit 1200s, Vulkan 800. Är utbildad målare. Jobbar idag som snickare/målare. Övriga intressen mtb cykling, musik, biodling, friluftsliv och motorsport.
 

Jan Wandeby - Vice ordförande
Presentation kommer inom kort.
 

Mikael Johnsson - Kassör
Jobbar som säljare på en servicestation i Uppsala. Har haft mc kort från 1980. Köpte mc igen 2001 och kör numera en Yamaha Dragstar 650 classic. Gillar motorsport och byggprojekt hemma.
 

Eric Leimar - Sekreterare
Kört MC sedan 2016. Medlem och styrelseledamot i UKMC sedan starten 2017. Kör en Honda CBR1100XX Super Blackbird. Jobbar med projektadministration inom IT. Andra intressen är flyg, friluftsliv, scouting och musik.
 

Ola Nilsson - Ledamot och IT-guru
Har kört MC sedan tonåren och är inne på den 8:e som är en Yamaha FZS 1000.
Jobbar som IT-Manager i en internationell verksamhet och är intresserad av teknik, bilar, MC, flyg, gaming och VR, tennis, pingis och MTB cykling. På fritiden byggs det på huset och mekas i garaget där det byggs Café racer/Scrambler.

Valberedning 2021

Christer Arvidsson (sammankallande)
Benjamin Webiörn
Tobias Bergqvist

Revisor 2021

Lennart Nordin