Info

Länkar

 
 
 
 
Om du inte hittar svaret på dina frågor här är du välkommen att höra av dig via vårt kontaktformulär.

Funktionärer och förtroendevalda

UKMC är en ideell förening och vi hjälps åt med att hålla klubben levande. Några uppdrag är mer tydliga än andra, men alla medlemmar är välkomna att engagera sig.
Klubbens styrelse leder verksamheten.


Styrelsen 2022


Robert Strömgård - Ordförande
En av grundarna i UKMC. Kör MC på sommarhalvåret sedan 2014. Har två motorcyklar: en st Kawasaki Vulkan classic och en st BMW F650GS offroad. Utbildad målare. Jobbar idag som snickare/målare. Intressen: MTB-cykling, biodling, motorcyklar och motorsport.
 

Jan Wandeby - Vice ordförande
Presentation kommer inom kort.
 

Mikael Johnsson - Kassör
Jobbar som säljare på en servicestation i Uppsala. Tog MC-kortet 1982. Införskaffade då första hojen Kawasaki 400 J. Köpte MC igen 2010, en Honda 600 E från -82 som var en mycket trevlig hoj. Kör numera en Yamaha Dragstar 650 classic samt en offroad Triumph Tiger 800 XC. Gillar motorsport och byggprojekt hemma samt att umgås med barn och barnbarn.
 

Eric Leimar - Sekreterare
Kört MC sedan 2016. Medlem och styrelseledamot i UKMC sedan starten 2017. Kör en Honda CBR1100XX Super Blackbird. Jobbar med projektadministration inom IT. Andra intressen är flyg, friluftsliv, scouting och musik.

 
Ola Nilsson - Ledamot och IT-guru
Har kört MC sedan tonåren och är inne på den 9:e som är en Yamaha Warrior 1700.
Jobbar som IT-Manager i en internationell verksamhet och är intresserad av teknik, bilar, MC, flyg, gaming och VR, tennis, pingis och MTB cykling. På fritiden byggs det på huset och mekas i garaget där det byggs Café racer/Scrambler.

Valberedning 2022

Christer Arvidsson (sammankallande)
Benjamin Webiörn
Tobias Bergqvist

Revisor 2022

Lennart Nordin