Info

Länkar

 
 
 
 
Om du inte hittar svaret på dina frågor här är du välkommen att höra av dig via vårt kontaktformulär.

Funktionärer och förtroendevalda

UKMC är en ideell förening och vi hjälps åt med att hålla klubben levande. Några uppdrag är mer tydliga än andra, men alla medlemmar är välkomna att engagera sig.
Klubbens styrelse leder verksamheten.


Styrelsen 2024

Ola Nilsson - Ordförande
Har kört MC sedan tonåren och är inne på den 9:e som är en Yamaha Warrior 1700.
Jobbar som IT-Manager i en internationell verksamhet och är intresserad av teknik, bilar, MC, flyg, gaming och VR, tennis, pingis och MTB cykling. På fritiden byggs det på huset och mekas i garaget där det byggs Café racer/Scrambler.


Robert Strömgård - Vice ordförande
En av grundarna i UKMC. Kör MC på sommarhalvåret sedan 2014. Har tre motorcyklar: en Kawasaki Vulkan classic, en BMW F650GS offroad och en Husqvarna Mod.27 120 "Rödmyran". Utbildad målare. Jobbar idag som snickare/målare. Intressen: MTB-cykling, biodling, motorcyklar och motorsport.
 

Mikael Johnsson - Kassör
Jobbar som säljare på en servicestation i Uppsala. Tog MC-kortet 1982. Införskaffade då första hojen Kawasaki 400 J. Köpte MC igen 2010, en Honda 600 E från -82 som var en mycket trevlig hoj. Kör numera en Yamaha Dragstar 650 classic samt en offroad Triumph Tiger 800 XC. Gillar motorsport och byggprojekt hemma samt att umgås med barn och barnbarn.
 

Sannah Mika - Sekreterare
Är nybliven motorcykelförare med fascination för teknik. Kör en Honda CB650C från -81 med den charm och mekande som följer en veteranhoj. Har fyra barn, som älskar att åka med. Övriga intressen är parkour och parkourföreningens styrelse, och tanken "det där kan jag göra själv". Jobbar som allt-i-allo på it-företag som drivs tillsammans med maken.


Christer Wiklund - Ledamot
Kört MC sedan 2020. Kör en Royal Enfield 650. Pensionerad och har tidigare jobbat som egenföretagare samt programmerare. Mycket tid tillbringas i egen verkstad med metall och trä.


Eric Leimar - Suppleant
Kört MC sedan 2016. Medlem i UKMC sedan starten 2017. Kör en BMW K1200GT. Byggnadsingenjör till yrket. Andra intressen är flyg, friluftsliv och musik.

 

Valberedning 2024

Christer Arvidsson (sammankallande)
Benjamin Webiörn
Erla Nilsson

Revisor 2024

Lennart Nordin